DE
EN

🎁 Перфектният подарък

Доставка до една седмица

Какъв е подаръкът?

#mycaventura

Лично специално кафе

Подари на любимия си човек специално кафе с ръчно нарисуван негов портрет и име на опаковката. Подаръкът пристига в допълнителна красива опаковка.

#mycaventura

Ръчно нарисуван портрет от професионален художник

Дизайнерите, които създадоха етикетите за нашите кафета, ще нарисуват портрета на любимия ти човек на ръка. След това, ние ще ти изпратим дигитално копие, така че любимият човек да може да го запази за спомен и да го използва както пожелае, например в социалните мрежи.
Моля имай предвид, че на опаковката може да бъде нарисуван портретът само на един човек.

#mycaventura

Лично кафе за цялата 2021

Подаръкът съдържа код, който ще позволи на твоя любим човек да поръчва, без допълнителни разходи, персонализирани версии на всички кафета на Caventura за цялата 2021 година.

🎁 Направи щастлив някой свой любим човек!

Как да поръчам кафе с портрета на любимия човек?

#mycaventura

1. Поръчай перфектното кафе

Натисни бутона „Поръчай сега“ и следвай стъпките - избери вида кафе, което любимият ти човек предпочита, дали да е на зърна или мляно, както и вида на подаръка.

#mycaventura

2. Прати ни една хубава снимка

След като направиш поръчката си, един от нашите дизайнери ще се свърже с теб по имейл. Заедно ще изберете подходяща снимка на любимия човек, по която дизайнерът ще изработи красив ръчно нарисуван портрет.

#mycaventura

3. Подари радост

Това е всичко, което трябва да направиш. Ние ще изпратим красиво опакования подарък по куриер до теб или на друг адрес, който посочиш. Подготовката и доставката на подаръка са от нас, а радостта за любимия ти човек – от теб.

Често задавани въпроси

Когато получим поръчката ти, Лили Бинзак, творецът на прекрасните ни етикети, ще ти прати имейл с кратки инструкции относно снимката, която ще се ползва.

След като ѝ пратиш фотографията, Лили ще нарисува на ръка портрета на своя Drawpad и ние ще го принтираме при нашите колеги от Printcenter Kreuzberg. 

Моля имай предвид, че на опаковката може да бъде нарисуван портретът само на един човек. Повече от един портрет за съжаление

Не се притеснявай, ще изтрием снимката веднага щом портретът е готов.

Не, не е.

Ние имаме мисия, която ще се осъществи заедно с вълнуващия коледен подарък за любители на кафето. Създавайки #mycaventura, имахме следната визия.

– Алтернатива на намаленията: ние не харесваме идеята за намаления и цялата еуфория за закупуването на скъпи вещи, така че решихме да създадем вместо това нещо лично и запомнящо се.

– Подкрепа за хората на изкуството по време на Корона: правим това, което правим, само защото портретът е ръчно нарисуван. По този начин подкрепяме млад творец, който както много по време на Ковид, иска да продължава да твори.

– Подкрепа за нашите партньори-производители на кафе в Колумбия: продължаваме да подкрепяме нашите приятели от Ред Еколсиера, Милдред, Хайме и всички останали, които ще получат 10% от всички наши печалби, включително и от тази кампания. Прочети повече за това в нашия „Доклад за прозрачност на Caventura“.

Кафето (или кафетата) ще бъдат в празнично хартия за опаковане и ще пристигнат в кутия за подаръци с панделка.

В пакета ще сложим картичка, на която ще има ръчно написано послание, с текст, който ти можеш свободно да избереш. Ще приложим и уникален код, който любимият ти човек ще може да ползва до края на 2021. С него той ще може да си купи от нас, без никаква допълнителна разходи, лично кафе с техния портрет.

Caventura може да изпрати подаръка директно на твоя любим човек, и да добави бележка, която ще напомня, че подаръкът не трябва да се отваря предварително.

Ще пратим пакетите възможно най-скоро. В България ползваме услугите на Еконт.

Не, можеш да избереш между три различни опции:

 1. Изчистено & Стилно: твоят любим човек ще получи един пакет (250гр) от нашето най-добро кафе – Специалното Кафе на Еколсиера. Кафето е с оттенъци на тъмен шоколад и печени бадеми. Отличава се с ниска плодовитост, средна сладост и е силно. Крайната цена е €29.
 2. Различно & Дръзко: твоят любим човек ще получи три пакета кафе по 250гр. Трите пакета ще са както следва: 1 х 250гр от Специалното Кафе на Еколсиера, 1 х 250гр от Специалното Кафе на Хайме, 1 х 250гр от Специалното Кафе на Милдред. Кафетата са с различни вкусови профили на плодовитост, сладост и сила. Посети линковете отгоре, за да разгледаш разликите. Крайната цена е €49.
 3. Голямо & Красиво: твоят любим човек ще получи три пакета кафе по 1кг. Трите пакета ще са както следва: 1 х 1кг от Специалното Кафе на Еколсиера, 1 х 1кг от Специалното Кафе на Хайме, 1 х 1кг от Специалното Кафе на Милдред. Кафетата са с различни вкусови профили на плодовитост, сладост и сила. Посети линковете отгоре, за да разгледаш разликите. Крайната цена е €99.

И трите опции имат следното общо помежду си:

 • Кафето ще бъде специално изпечено за еспресо или за филтър машина спрямо избора ти.
 • Кафето ще бъде доставено на зърна или смляно според метода на приготвяне, който си посочил. Например, ако си избрал като начин на приготвяне „еспресо машина“, ние ще сме го смелили по подходящия начин.
 • Крайната цена на подаръка включва доставката, всички такси и красива опаковка за подарък

Да.

Кафетата ни се оценяват от сертифицирани професионалисти по критериите на Асоциацията за специално кафе на Америка (Specialty Coffee Association of America) както следва: Специалното Кафе на Еколсиера: SCA81,0; Специалното Кафе на Хайме: SCA 84,0+; Специалното Кафе на Милдред: 84,5+. Прочети повече за тези кафета като последваш линковете им.

Да.

Философията ни е базирана на идеята за не само устойчиво, но и регенериращо използване на природните ресурси. Можеш да научиш много за подхода ни в тези статии: Доклад за прозрачност на Caventura“, „Различният подход към специалното кафе“ и „Отвъд устойчивите иновации“.

 1. Наличност: това е ръчно изработен продукт – както портрета, така и кафето. Така че, тази оферта важи, докато не се случи едно от двете: или не свършим кафето, или творецът, който рисува портретите, няма достатъчно време да го прави.
 2. Доставка: Ние ще пратим последните подаръци навреме. Ще използваме само големи добре познати компании като Еконт за България. Имай предвид, че нямаме контрол над доставчиците. 
 3. Право на рекламация: Това е подарък, който е индивидуално изработен и съдържа храна. В този смисъл той е изключен от нормалното 14-дневно правило за рекламация валидно при „нормалните“ онлайн поръчки. При всички положения обаче, ако си недоволен от продукта ни, моля свържи се с нас и ще намерим начин да разрешим проблема.
 4. Портрети: Имаме правото да откажем изработването на портрет, особено ако е обиден или аморален, включително (но и не само) ако е нападателен в расистки, полов, сексуален или религиозен смисъл.
 5. Данни: можеш да прочетеш нашата политика за защита на данните тук.
 6. Общи условия: можеш да прочетеш общите ни условия тук.
 7. Фирмени данни: можеш да видиш фирмените ни данни тук.